Personligt besök

Vill du att jag kommer till dig och ditt djur, ser jag inga problem i det. När jag kommer bör hunden vara rastad, hästen stå i sin box och katten vara inomhus till exempel.

Jag sätter mig ned och tar kontakt med aktuellt djur och skriver ner det djuret berättar. När djuret känner sig klart med mig, så återberättar jag dennes historia för dig. Du får gärna vara med under sessionen men bör vara tyst. Efteråt går det bra att ställa frågor. Du får behålla originalberättelsen men jag behåller en kopa ifall jag behöver gå tillbaka och friska upp minnet vid eventuella frågor längre fram.

En session kan ta allt från en till två timmar.

Kostnad: 600 kronor per djur och tillfälle.

Milersättning tillkommer vid personligt besök.

Kostnad: 30 kronor milen tur och retur.


Djurprat på distans

Du som ägare skickar ett foto på aktuellt djur, antingen via mejl, sms, messenger eller via vanlig post. Ditt djur bör vara ensamt på fotot och fotot bör visa hela djuret. En häst vill jag gärna se utan täcke för att underlätta energierna. Jag behöver också veta namn och ålder på djuret.

Allt som sägs skrivs ned och återberättas vid vår avtalade tid för samtal. Under det samtalet går det bra att ställa frågor. Efter vårt samtal renskrivs texten och skickas till dig efter att jag har sett att betalningen inkommit. 

Kostnad: 600 kronor per djur och tillfälle.


Djur i våra minnen

Jag kan få kontakt med djur som är avlidna. Att göra det här kan vara ett stöd i sorgearbetet och ett sätt att komma framåt i sorgen. Det kan vara känslosamt och jobbigt att prata om ett kärt djur som vandrat vidare. Men jag har all förståelse och all tid i världen att lyssna. Det kan vara skönt att få lätta sitt hjärta för en utomstående som själv har djur och som gått igenom samma sak. Det bör dock gå en tid mellan dödsfallet och att kontakt tas, sisådär 14 dagar.

Jag behöver ett foto, djurets nam och ålder. Bilden kan skickas via mejl, sms, messenger eller vanlig post. Djuret bör ensamt på fotot och bilden bör visa hela djuret. Allt som berättas skrivs ned och återberättas för dig vid vårt samtal via telefon vid i förväg uppgjord tid. Berättelsen renskrivs och skickas till dig efter att jag har sett att betalningen inkommit.

Kostnad: 600 kronor per djur och tillfälle.


Viktigt att tänka på vid djurkommunikation

Jag vill inte veta  något om djuret när du kontaktar mig. Det enda jag vill veta är djurets namn och ålder. Det här är för att jag ska vara en så ren kanal som möjligt. Självklart får du berätta så mycket du vill efter sessionen och även passa på att ställa frågor om det finns sådana.


Kom ihåg att jag är inte istället för en veterinär. Jag kan få till mig besvärligheter djuret har men inte alltid. Ibland står djuret på medicinering och känner sig då inte sjukt längre och tycker det är mindre viktigt att förmedla sin sjukdom till mig.


Det som är viktigt för dig som ägare att få veta, kan vara mindre viktigt för djuret att förmedla till mig. Oftast får du som ägare bekräftelse i det djuret berättar för mig och förstår att du har rätt i din magkänsla och fundering. Men inte alltid.


Det gäller att ha ett öppet sinne till det djuret berättar. Det är ingen exakt vetenskap utan man får tolka och ha ett öppet sinne till det som kommer. Ibland tolkar jag mindre rätt men med din hjälp som ägare brukar det lösa sig.


Jag frågar alltid om lov innan jag lägger ut bilder och sammandrag på Facebook och Instagram. Vill du som ägare läsa igenom sammandraget innan publicering så möter det inga hinder.


Allting sker i samråd med dig som ägare till djuret. Jagtvingar mig aldrig på djuret utan låter djuret få bestämma själv vad som känns bäst för den.


Det finns Swish och betalningsuppgifter får du av mig.