Privatsittning

Vi träffas ensamma hemma hos mig eller hos dig. Du kan välja att få vägledning med hjälpa av mina kort eller få en kontakt med någon när och kär från andra sidan.

Jag spår inte din framtid men med hjälp av korten, din energi och min intuition kan du få vägledning i ditt liv. Oftast har du svaren själv på din funderingar inom dig men kan behöva lite vägledning för att våga tro på dig själv. Det kan också vara skönt att få veta att din anhörig har det bra på andra sidan. Tillsammans utfomar vi sessionen.

Pris: 600 kronor hemma hos mig och vid personligt besök hos dig tillkommer en milersättning på 30 kronor milen.


Seans/Gruppseans

Om du tycker att storseanser är för stora och inte ger så mycket kan en gruppseans kanske vara något för dig och dina vänner.

Du samlar ihop cirka 8-10 personer för en trevlig och rolig eftermiddag/kväll tillsammans med andekontakter, personliga budskap, lättare vägledning med hjälp av tarotkort och som avslutning får var och en ett budskap från leken Vildmarkens språk.

Vi planerar tillsammans en oförglömlig eftermiddag/kväll.

Sessionen tar upp emot tre timmar och kostar 150 kronor per person.


Energiavläsning av hus eller platser

Känner du oroliga energier kring ditt hus, arbetsplats eller på en plats där du vistas ofta?

Jag kommer till dig och känner av energier som är i omlopp. Det kan vara något som tidigare hänt på platsen eller någon från andevärlden som pockar på uppmärksamhet. När vi har förstått vad för energier som vill något och detta fått lämna ett budskap, brukar det oftast bli lugnare

Sessionen tar cirka två timmar och kostar 1000 kronor plus en milersättning på 30 kronor milen.